Standaard Ruwhaar Teckel Fokker “van de Vossebelt”

Wij, Paul en Annemieke Duringhof, wonen in Noordijk. Een mooi plaatsje in de achterhoek. Het ligt vlak bij Neede. Wij fokken vanaf 1990 teckeltjes en onze honden zijn onze grootste hobby. Wij beleven veel plezier aan onze teckels die bij ons in huis rondlopen. Wij hebben uitsluitend Ruwhaar teckels.Wij hebben verschillende reuen ter dekking staan uit geselecteerde bloedlijnen die aan de gestelde gezondheidseisen voldoen.

Al onze honden zijn onderzocht op P.R.A en Cataract en voldoen aan alle eisen welke door de Nederlandse Teckelclub worden gesteld. Onze teckels zijn uitgebracht op tentoonstellingen in binnen en buitenland. Natuurlijk zijn wij lid van de NEDERLANDSE TECKELCLUB en voldoen aan het predicaat NTC-FOKKER en dus ook aan alle eisen welke door de Nederlandse Teckelclub aan deze Fokkers worden gesteld.

Het zo nu en dan hebben van een nestje pups blijft voor ons altijd weer een uitdaging om te streven naar een lieve en mooie teckel met een sociaal karakter. De pups groeien in huiselijke kring op en er wordt ook bijzonder veel tijd besteed aan socialisatie.

Wij hopen dat u met veel plezier kijkt op onze site en als er vragen zijn kunt u die altijd aan ons kwijt. Wilt u ,uw teckel vakkundig laten trimmen of show klaar laten maken? dan kunt u ook bij ons terecht.

Onze zoon en schoondochter fokken zo nu en dan een nestje Standaard Korthaar teckels. Ook zij doen dit al enkele jaren met veel plezier en liefde. Ook zij hebben een eigen Kennelnaam www.tolentinoteckels.com Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje op hun Site te nemen.

Annemieke en Paul
No comments
Share:

Geef een reactie